суботу, 28 жовтня 2017 р.

Я - дослідник

27 жовтня 2017 року в м. Дніпро відбувся науково-практичний семінар «Нова українська школа: основи навчально-дослідницької діяльності», який проводився на виконання Плану заходів щодо впровадження STEM-освіти в Україні на 2016-2018 роки.
У семінарі взяли участь представники 3-х закладів освіти Запорізької області: (Біленківська ЗОШ, Запорізький колегіуму «Елінт», Балабинський НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія «Престиж») та обласні координатори і консультанти проекту від інституту – проректор з навчально-методичної роботи Чернікова Л.А. і старший викладач кафедри початкової освіти Андрющенко О.О.
Спікери і тренери Ольга Коршунова, автор ініціативи «Я – дослідник», методист відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Наталія Гущина, старший викладач кафедри відкритих освітніх систем та ІКТ ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», Антон Дзюба, розробник методичного підходу та технічного рішення «Сучасний кабінет технологій» ознайомили учасників із задачами, змістом і організацією експериментальної діяльності у межах проекту, презентували приклади застосування STEM-технологій в освітній діяльності (голографія, робототехніка, Розумний дім тощо).

Немає коментарів:

Дописати коментар